Počinje gradnja 100 stanova POS-a u Zadru – u srijedu potpisivanje ugovora! Počinje gradnja 100 stanova POS-a u Zadru – u srijedu potpisivanje ugovora!
U srijedu, 17. travnja 2019. godine ministar državne imovine doc. dr. sc. Goran Marić i direktor APN-a Slavko Čukelj, u nazočnosti potpredsjednika Vlade RH... Počinje gradnja 100 stanova POS-a u Zadru – u srijedu potpisivanje ugovora!

U srijedu, 17. travnja 2019. godine ministar državne imovine doc. dr. sc. Goran Marić i direktor APN-a Slavko Čukelj, u nazočnosti potpredsjednika Vlade RH i ministra graditeljstva i prostornog uređenja Predraga Štromara potpisat će se  Ugovor o darovanju nekretnine k.č. br. 3810/90, k.o. Crno, za potrebe izgradnje stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje. Nastavno na taj Ugovor, direktor APN-a i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić potpisat će i Predugovor o međusobnim pravima i obvezama vezanim uz izgradnju stanova iz programa društveno poticane stanogradnje u Zadru, na lokaciji Crvene kuće. Potpisom tih dokumenata započinje novi projekt izgradnje ukupno 100 stanova POS-a u Zadru.

U istoj prigodi, ministar državne imovine doc.dr.sc. Goran Marić i gradonačelnik Branko Dukić potpisat će dva ugovora o darovanju nekretnina, a u svrhu izgradnje cestovne i komunalne infrastrukture za potrebe pristupne prometnice za Gospodarsku zonu Crno i  Novo gradsko groblje Zadar.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.