Počinje prodaja ulaznica za koncert Doris Dragović u Arsenalu Počinje prodaja ulaznica za koncert Doris Dragović u Arsenalu
Hrvatska glazbena diva i vlasnica najpopularnijih hitova zabavne glazbe 16.02. s početkom u 22.30 h dolazi u Ilirijin Arsenal. Nakon prvog koncerta u Arsenalu,... Počinje prodaja ulaznica za koncert Doris Dragović u Arsenalu

Hrvatska glazbena diva i vlasnica najpopularnijih hitova zabavne glazbe 16.02. s početkom u 22.30 h dolazi u Ilirijin Arsenal.

Nakon prvog koncerta u Arsenalu, koji je bio danima unaprijed rasprodan Doris Dragović stiže po 2. put u jedinstveni koncertni prostor.

Koncert koji mnogi opisuju kao onaj koji će im zauvijek ostat u sjećanju, ponavljamo za manje od mjesec i pol dana!
Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča za koju se traži mjesto više, što je ova splitska diva dokazala i nedavno – tri puta rasprodavši Lisinski.

Glazbene poslasticama poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te mnogim drugim hitovima iz dugogodišnje karijere Doris Dragović vas čekaju u jedinstvenom interijeru Arsenala.

Atmosfera ispunjena emocijama i pjesmom, najbolji glas Mediterana i vi- već vidimo da će to biti koncertna priča za sjećanje!
Ulaznice po cijenama za Parter-110,00kn, Vip Standard-170,00 kn i Vip Premium 230,00kn potražite u Arsenalu od 09-15h. Radno vrijeme Arsenala je od pon-pet 09-15h, subotom od 09-12h.
Parter karte po 110 kn moguće je kupiti i online preko Ticketshop.hr ili na svim Ticketshop prodajnim mjestima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.