POČINJE PROGRAM SAMOOBRANE “KRAV MAGA” Prijavite se! POČINJE PROGRAM SAMOOBRANE “KRAV MAGA” Prijavite se!
Krav Maga Zadar od idućega tjedna u svoj trening program po prvi puta uvodi Safe&Fit, program namijenjen isključivo ženama i djevojkama. Nastavljaju se i... POČINJE PROGRAM SAMOOBRANE “KRAV MAGA” Prijavite se!

Krav Maga Zadar od idućega tjedna u svoj trening program po prvi puta uvodi Safe&Fit, program namijenjen isključivo ženama i djevojkama. Nastavljaju se i treninzi za djecu Krav Maga Kids.

Safe&fit program kombinira KravMaga tehnike samoobrane s naglašenim kondicijskim treningom obogaćenim radom s rekvizitima te težinom vlastitog tijela, a sve u svrhu sigurnosti, zdravlja i samopouzdanja u lijepom i oblikovanom tijelu.

Dakle, Safe &Fit jedinstvenim pristupom rekreativkama pruža znanje samoobrane, ali i uz fitness dio, postizanje bolje kondicije, gubitak masnoća i veću snagu. Time je stvoren jedinstveni program  biti fit, zdrava i sigurne.

Safe&Fit održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,30-19,30 počevši od 3. listopada 2016. godine u dvorani KravMaga Zadar (Domovinskog rata 7, Zadar).

KravMagaKids program za djecu donosi pregršt benefita za djetetov razvoj i njegovu svakodnevicu, jer osim razvoja motoričkih sposobnosti i kondicijske spreme, djeca razvijaju koncentraciju koja pomaže učenju u školi, stječu navike pomaganja bližnjima i poštivanja starijih uz jedinstvenu metodologiju, pedagogiju i način obuke. Uz učenje samoobrane trening je usmjeren poticanju i razvoju zdravih životnih i radnih navika, poštivanju autoriteta i poticanju samopouzdanja.

Trening je namijenjen djeci od 9 do 14 godina, a održavat će se utorkom i četvrtkom od 19,30-20,30 satipočevši od 4. Listopada 2016. godine.

Prijave se primaju na email [email protected].

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.