Podršku načelniku Baričeviću daje 10 od ukupno 11 vijećnika u Jasenicama! Podršku načelniku Baričeviću daje 10 od ukupno 11 vijećnika u Jasenicama!
Općina Jasenice kojoj je na čelu Martin Baričević u ovom mandatu imat će najstabilniju vlast do sada. Iako je HDZ ostvario uvjerljivu pobjedu na... Podršku načelniku Baričeviću daje 10 od ukupno 11 vijećnika u Jasenicama!

Općina Jasenice kojoj je na čelu Martin Baričević u ovom mandatu imat će najstabilniju vlast do sada. Iako je HDZ ostvario uvjerljivu pobjedu na proteklim lokalnim izborima, s osvojenih 9 od ukupno 11 vijećnika, te općinska vlast nema razloga za brigu budući da ima većinu u Općinskom vijeću, ipak se odlučilo uvažiti i druga razmišljanja, te je radi što bolje suradnje potpisan koalicijski sporazum između HDZ-a i HNS-a Liberalnih demokrata. Tako će ova politička opcija imati 10 od mogućih 11 vijećnika. Ovo je još jedan dokaz da načelnik Baričević i njegovi suradnici dobro vode Općinu, kada oporba više ne želi biti oporba, nego se pridružuje i želi zajedno raditi i pomagati oko projeka, te tako doprinijeti poboljšanju uvjeta života na ovom području.

Screenshot_20171012-232014-1024x1367

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.