POHVALE ŽUPANA LONGINA: Vir je perjanica turizma u Zadarskoj županiji POHVALE ŽUPANA LONGINA: Vir je perjanica turizma u Zadarskoj županiji
Na sinoć održanoj Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u Viru, pred nekoliko stotina mještana, te brojnim uzvanicima, zadarski župan Božidar Longin održao je govor u... POHVALE ŽUPANA LONGINA: Vir je perjanica turizma u Zadarskoj županiji

Na sinoć održanoj Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u Viru, pred nekoliko stotina mještana, te brojnim uzvanicima, zadarski župan Božidar Longin održao je govor u kojem je pohvalio iznimne rezultate i uspjehe Općine Vir koja slavi 25. obljetnicu postojanja.

Najveći naglasak stavio je na turizam i na povećanje broja dolazaka i noćenja turista, prema kojima je Vir među najuspješnijima u Hrvatskoj, čime se izuzetno ponose i načelnik Kristijan Kapović i njegovi suradnici.

” Osim toga, zelim žiteljima čestitati Dan prekrasne i perspektivne općine Vir. To je općina u koju se useljava, a ne iseljava i bilježi izvanredne rezultate i turizmu. Nekad je bila sinonim divlje gradnje, a danas uređeno mjesto poželjno za život. Među nama može biti nesuglasica, ali kao Županija svi štitimo naše interese i projekte, veže nas zajedništvo.” – kazao je, između ostalog, župan Božidar Longin.

VIDEO – govor Božidara Longina

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.