Pokisla predsjednica izgrlila sve – dijelu građana je smiješna, ostalima super! Pokisla predsjednica izgrlila sve – dijelu građana je smiješna, ostalima super!
Hrvatska nogometna reprezentacija je ostvarila drugi najbolji rezultat u povijesti, nakon trećeg mjesta 1998. godine te su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji... Pokisla predsjednica izgrlila sve – dijelu građana je smiješna, ostalima super!

Hrvatska nogometna reprezentacija je ostvarila drugi najbolji rezultat u povijesti, nakon trećeg mjesta 1998. godine te su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji odigravši finalnu utakmicu protiv Francuske u Moskvi. Medalje igračima uručili Gianni Infantino, ruski predsjednik Vladimir Putin, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i francuski predsjednik Emmanuel Macron. Hrvatska predsjednica tom je prilikom izgrlila i izljubila igrače i hrvatske i francuske reprezentacije, izbornika Dalića, suce, ali i trofej Svjetskog prvenstva koji joj je prošao kroz ruke, a osvojili su ga Francuzi.

Zbog toga je osvojila simpatije Hrvata koji su po portalima napisali tisuće komentara podrške i oduševljenja njenim ponašanjem.

Bilo je i onih koji su smatrali da se predsjednica trebala ponašati suzdržanije, ali takvi su u manjini.

  • Anonimno

    16. srpnja 2018. #1 Author

    Pokisla predsjednica izgrlila sve – dijelu građana je smiješna, ostalima super!………………..i ONA to zna samo igra na kartu kojih je više? ovih kojima je smiješna ili ovih kojima je super? jer je jasno da se izbori dobivaju većinom glasova.!!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.