Poklanjamo 8 ulaznica za predstavu “5ŽENA.COM” u Arsenalu Poklanjamo 8 ulaznica za predstavu “5ŽENA.COM” u Arsenalu
U zadarskom Arsenalu u nedjelju, 6.11. u 18:00 i 20:30 sati, gostuje Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh s predstavom “5ŽENA.COM”. Nakon premijera u Bilbau i Madridu... Poklanjamo 8 ulaznica za predstavu “5ŽENA.COM” u Arsenalu

U zadarskom Arsenalu u nedjelju, 6.11. u 18:00 i 20:30 sati, gostuje Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh s predstavom “5ŽENA.COM”.
Nakon premijera u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća ljudi, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.
Domaća verzija ovog kazališnog hita nastala je u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh. Tijekom dvije godine predstava je igrana više od 80 puta, uvijek pred rasprodanim gledalištem.
Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.
Ansambl predstave, sastavljen od pet istaknutih glumica domaće kazališne i filmske scene: Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić, garancijom je dobre kazališne zabave koja se ne propušta.

Što reći o predstavi? Ženska znatiželja je prejaka da bi propustila čuti što druge žene kažu o istim problemima i kako ih rješavaju, a muškarac sanja o tome da nevidljiv sjedi za stolom za kojim 5 žena priča o muškarcima. Predstava nije namjenjena onima koji traže dlaku u jajetu već onima koji su je odavno, i više puta pronašli u svojim vezama, brakovima i općenito muško ženskim odnosima. Svaka sličnost sa stvarnim osobama pa i vama samima je namjerna. A smijeh? Kada bi smijeh bio stvar odluke, mogli bi ga zadržati. Kao muškarac uvjerio sam se da ću teško doprijeti do ženskog poimanja stvari, kao glumac uvjerio sam se da je naš posao sve samo ne lagan, a kao redatelj uvjerio sam se u ono što sam već i prije znao: da je podjela i dobar glumac u njoj 5+2 na eurojackpotu.
RENE BITORAJAC, redatelj
PRODAJA ULAZNICA: KIOSCI TISKA, TISAKMEDIA, BP PETROL, COMBO MUSIC SHOP, BLAGAJNA ARSENALA (na dan predstave od 16:00h) i ONLINE na EVENTIM.HR

Portal Kalelarga info poklanja čitateljima osam ulaznica. Zainteresirani neka se jave u inbox na Facebook stranici portala.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.