Policajci odnijeli hranu i lijekove obitelji okruženoj snijegom kod Gračaca Policajci odnijeli hranu i lijekove obitelji okruženoj snijegom kod Gračaca
Nakon višednevne odsječenosti, policijski službenici su se u petak kroz nanose snijega probili do obitelji u mjestu Kom, na području Gračaca. Policijski službenici Postaje... Policajci odnijeli hranu i lijekove obitelji okruženoj snijegom kod Gračaca

Nakon višednevne odsječenosti, policijski službenici su se u petak kroz nanose snijega probili do obitelji u mjestu Kom, na području Gračaca.

Policijski službenici Postaje granične policije, su uz pomoć komunalnog redarstva općine Gračac, uspjeli kroz višemetarske nanose snijega doći do tročlane obitelji Tojaga, koji su mjesec dana bili odsječeni od ostatka svijeta. Iako je obitelj bila pripremljena za zimu, dobro su im došle namirnice, a naročito lijekovi kojih im je upravo ponestajalo.

Svesrdno su se zahvalili policajcima na njihovoj brizi, a u razgovoru s policajcima, ne skidajući osmijehe s lica,  kazali su kako su se obradovali posjeti „dobrih ljudi“  i što su napokon nakon  višednevne bjeline ugledali malo plave boje.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.