Policija i dalje traga za vozačem kombija s krijumčarenim osobama Policija i dalje traga za vozačem kombija s krijumčarenim osobama
Policijski službenici Policijske uprave zadarske provode kriminalističko istraživanje događaja od srijede, kad su na predjelu Raštele kod Srba policajci intervenirali u zaustavljanju kombija Ford... Policija i dalje traga za vozačem kombija s krijumčarenim osobama

Policijski službenici Policijske uprave zadarske provode kriminalističko istraživanje događaja od srijede, kad su na predjelu Raštele kod Srba policajci intervenirali u zaustavljanju kombija Ford (A), s migrantima.
U događaju je teško ozlijeđeno dvoje djece u dobi od 12 godina, državljani Iraka i Afganistana, a lakše 7 osoba, također državljana Iraka i Afganistana.
Ozlijeđena djeca zadržana su u bolnici na liječenju. Svi stranci zatražili su azil u RH i u tijeku je postupak oko pružanja međunarodne zaštite.
Na mjestu događaja proveden je očevid, traje i potraga za odbjeglim vozačem kombija, a kriminalističko istraživanje događaja se nastavlja.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.