POLICIJA MOLI POMOĆ Traži se vozač Škode koji je oborio biciklista i pobjegao! POLICIJA MOLI POMOĆ Traži se vozač Škode koji je oborio biciklista i pobjegao!
U petak, 26.08. oko 18 sati, u Polačkoj ulici u Zadru, nepoznati je vozač, upravljajući nepoznatim automobilom, oborio i teško ozlijedio 52-godišnjeg biciklista. Tijekom... POLICIJA MOLI POMOĆ Traži se vozač Škode koji je oborio biciklista i pobjegao!

U petak, 26.08. oko 18 sati, u Polačkoj ulici u Zadru, nepoznati je vozač, upravljajući nepoznatim automobilom, oborio i teško ozlijedio 52-godišnjeg biciklista.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, policija je došla do saznanja da je nepoznati vozač upravljao Škodom Octaviom, bijele  boje te se nakon nesreće udaljio u pravcu Bulevara.

Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, stoga ga pozivamo da se javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju.

Također, mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o događaju  da se jave prometnoj policiji ili Operativnom komunikacijskom centru policije na tel.192.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.