Policija osumnjičila muškarca i ženu za teške krađe Policija osumnjičila muškarca i ženu za teške krađe
Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju provalio u trgovinu u Smilčiću,... Policija osumnjičila muškarca i ženu za teške krađe

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju provalio u trgovinu u Smilčiću, odakle je otuđio cigarete. Također ga se sumnjiči da je u istu trgovinu provalio u još dva navrata, i to u travnju i lipnju prošle godine, čime je trgovačkom društvu pričinio materijalnu štetu u iznosu od više desetaka tisuća kuna. Protiv je njega je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer su policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta PU zadarske dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u protekle dvije godine kao zaposlenica trgovačkog društva, neovlašteno prisvojila novac klijenata povjeren joj u radu. Tom prilikom je oštetila više pravnih osoba te za sebe zadržala iznos od oko sto tisuća kuna. Protiv 56-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava državom odvjetništvu zbog pronevjere.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.