Policija poziva građane na odgovorno ponašanje i dostojanstveno navijanje Policija poziva građane na odgovorno ponašanje i dostojanstveno navijanje
Povodom odigravanja i praćenja večerašnje nogometne utakmice, koje će se odvijati u javnim i privatnim prostorima na području cijele Županije, iz PU zadarske pozivaju... Policija poziva građane na odgovorno ponašanje i dostojanstveno navijanje

Povodom odigravanja i praćenja večerašnje nogometne utakmice, koje će se odvijati u javnim i privatnim prostorima na području cijele Županije, iz PU zadarske pozivaju građane na odgovorno i obzirno ponašanje.
“Pozivamo sve da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava, poglavito na mjestima gdje se okuplja veći broj ljudi kako bi se spriječile moguće posljedice poput ozlijeđivanja, požara i eventualnog oštećenja imovine.
Podsjećamo da je vožnja motornim vozilima u pješačkim zonama zabranjena i može predstavljati opasnost za pješake te sve građane koji će u slavlju konzumirati alkohol pozivamo da se koriste javnim prijevozom i ne sjedaju za upravljač automobila.
Sve pozivamo na dostojanstveno navijanje primjereno ovom vrhunskom sportskom i društvenom događaju.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.