Policija poziva vozača koji je srušio biciklistu u Sukošanu da se sam prijavi Policija poziva vozača koji je srušio biciklistu u Sukošanu da se sam prijavi
petak 24.kolovoza 2018 godine u 8 sati, na DC-08 u Sukošanu, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim automobilom bijele boje te u jednom trenutku udario... Policija poziva vozača koji je srušio biciklistu u Sukošanu da se sam prijavi

petak 24.kolovoza 2018 godine u 8 sati, na DC-08 u Sukošanu, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim automobilom bijele boje te u jednom trenutku udario u lijevu bočnu stranu biciklista, državljanina Njemačke, koji se biciklom kretao prema Biogradu.

Nakon udara biciklist je pao na kolnik i teško se ozlijedio, a nepoznati vozač se odvezao.

Policija vjeruje da vozač nije namjeravao prikriti svoje sudjelovanje u nesreći te ga poziva da se sam javi u Postaju prometne policije Zadar, radi davanja obavijesti o ovom događaju.

Pozivaju se i svi građani koji imaju ikakvu informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji, ili operativnom komunikacijskom centru policije na telefon 192.

Sudionike prometa na cestama upozoravamo na pojačan oprez, te na potrebu striktnog poštovanja prometnih propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje  im daju ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.