Policija pronašla lopova koji je po apartmanima krao turistima stvari Policija pronašla lopova koji je po apartmanima krao turistima stvari
Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči da se u kolovozu i rujnu, u Zadru, ušuljavao... Policija pronašla lopova koji je po apartmanima krao turistima stvari

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči da se u kolovozu i rujnu, u Zadru, ušuljavao u kuće i apartmane hrvatskih i stranih državljana te otuđivao torbice, novčanike, prijenosna računala i dr. ukupne vrijednosti preko 30 tisuća kuna.
On je uz kaznenu prijavu za krađe i tešku krađu priveden sucu istrage županijskog suda u Zadru.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 39-godišnjim državljaninom BiH koje se sumnjiči da su u siječnju, u Sabunikama, otuđili kamion u vlasništvu 50-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv njih se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u Ulici Petra Svačića u Zadru, iz stana u vlasništvu 67-godišnjaka, otuđio tablet i nakit ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.