Policija sumnjiči 41-godišnjaka za proizvodnju i promet drogama Policija sumnjiči 41-godišnjaka za proizvodnju i promet drogama
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Naime, 41-godišnjaka se sumnjiči... Policija sumnjiči 41-godišnjaka za proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, 41-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom 2019.godine na biogradskom području zasadio više sadnica indijske konoplje u cilju daljnje preprodaje, a kojom prilikom je preprodao oko 3 kilograma marihuane.
Isto tako ga se sumnjiči da je tijekom ljeta ove godine zasadio nove sadnice indijske konoplje u cilju daljnje preprodaje, a u sklopu kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeto oko 537,7 grama marihuane.
Protiv 41-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je putem interneta kupio opojnu drogu, a koja količina od oko 325 grama amfetamina je pronađena i oduzeta.
Protiv 30-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.