Policija više osoba prijavila zbog krađa na zadarskom području Policija više osoba prijavila zbog krađa na zadarskom području
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom (u dobi od 17 godina), kojeg se sumnjiči za kazneno djelo... Policija više osoba prijavila zbog krađa na zadarskom području

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom (u dobi od 17 godina), kojeg se sumnjiči za kazneno djelo krađe.
Naime, sumnjiči ga se da jučer poslijepodne u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva otuđio tri parfema i time pričinio materijalnu štetu preko tisuću kuna.
Prema maloljetnom 17-godišnjaku se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškom osobom u dobi od 44 godine, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo krađe.
Naime, sumnjiči ga se da jučer navečer u Ulici Bleiburških žrtava Zadru, otuđio torbicu u vlasništvu 32-godišnjakinje.
Protiv 44-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je početkom srpnja ove godine u Sv.Filip i Jakovu, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio više boca alkoholnog pića (votka), ukupne vrijednosti oko 4 tisuće kuna.
Također ga se sumnjiči da je krajem lipnja u Sv. Filip i Jakovu, iz iste trgovine otuđio novac.
Protiv 43-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađa.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.