Policija zaplijenila 85 prstaca roniocu koji je uhvaćen u izlovu kod otoka Pašmana Policija zaplijenila 85 prstaca roniocu koji je uhvaćen u izlovu kod otoka Pašmana
Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za uništavanje zaštićenih prirodnih vrijednosti. Naime, jučer u 11.50 sati... Policija zaplijenila 85 prstaca roniocu koji je uhvaćen u izlovu kod otoka Pašmana

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za uništavanje zaštićenih prirodnih vrijednosti.
Naime, jučer u 11.50 sati policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije su između Biograda i Pašmana, sa jugoistočne strane otoka Planac, u moru zatekli 51-godišnjaka kako s ronilačkom opremom vadi prstace. Tom prilikom je kod njega pronađeno 85 komada prstaca, koji su mu skupa s ronilačkom opremom oduzeti.
Protiv 51-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog uništavanja zaštićenih prirodnih vrijednosti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.