Pomoć Eni Škoda skuplja se na koncertu Mila Hrnića: Treba 5.000 eura za ortrozu Pomoć Eni Škoda skuplja se na koncertu Mila Hrnića: Treba 5.000 eura za ortrozu
Djevojčica koja se godinama liječi i vodi borbu kako bi mogla hodati, poznata je javnosti jer su se već nekoliko puta organizirale humanitarne akcije... Pomoć Eni Škoda skuplja se na koncertu Mila Hrnića: Treba 5.000 eura za ortrozu

Djevojčica koja se godinama liječi i vodi borbu kako bi mogla hodati, poznata je javnosti jer su se već nekoliko puta organizirale humanitarne akcije za pomoć pri liječenju u Beču. Sada joj treba nova ortroza, a kako bi joj se pomoglo u prikupljanju sredstava, planira se nova akcija  u Viru. Jedna od inicijatorica akcije, Marijana Ikić, zahvalila je putem Facebooka Općini Vir i tvrtki Vir turizam na podršci u ovoj akciji. Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

“Svi znate za djevojčicu Ena Škoda.
Ta djevojčica i dalje triba našu pomoć.
U srijdu, 1. 05. dobili smo dopuštenje od Općine Vir i Vir turizam d.o.o. za stajanje na kutijama za vrijeme koncerta Mile Hrnića.
Naime, djevojčica Ena mora staviti novu ortrozu, jer joj je stara ortroza pukla i privremeno su je zakrpali u poliklinici u Beču, gdje se Ena i liječi.
Nova ortroza košta oko 5 tisuća eura.
Hvala Viru i svima koji će sudjelovati.❤”

Svi oni koji žele sudjelovati da bi što lakše finacirali troškove ortoze mogu to učiniti na broj računa:

ŽIRO RAČUN:
IBAN:HR4624020063102794848
POZIV NA BROJ: HR02 3102794848
Opis plaćanja: Donacija za Enu Škoda

Donacija iz inozemstva:
Devizni račun:Ena Škoda
IBAN:HR: 8824020063209039065
SWIFT/BIC: ESBCHR22

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.