POMOZIMO MALOM DJEČAKU Karlo Kulaš iz Polače mora na operaciju u Francusku! POMOZIMO MALOM DJEČAKU Karlo Kulaš iz Polače mora na operaciju u Francusku!
U tijeku je humanitarna akcija koja je pokrenuta putem Facebooka, a kojoj je cilj pomoći u prikupljanju sredstava za operaciji koja je potrebna dječaku... POMOZIMO MALOM DJEČAKU Karlo Kulaš iz Polače mora na operaciju u Francusku!

U tijeku je humanitarna akcija koja je pokrenuta putem Facebooka, a kojoj je cilj pomoći u prikupljanju sredstava za operaciji koja je potrebna dječaku iz Polače. Objavu koja je stotine puta objavljena na Facebooku prenosimo u cijelosti.

“Karlo Kulaš, dečko 8 godina bori se sa teškom bolesti, tumorom na mozgu. Trenutno je na kemoterapiji i jako teško to podnosi. S obzirom da kemoterapija na njega ne utječe baš dobro odlučeno je da Karlo u 11-om mjesecu ove godine ide na operaciju u Francusku s kojom bi Karlu tumor bio potpunon uklonjen bez ikakvog oštećenja. Opravak od svega bi u najmanju ruku trajao 3 mjeseca stoga je njemu i njegovoj obitelji potrebna financijska pomoć. Molim vas ako ste u mogućnosti da pomognete, da jedan mladi život bude spašen i da može nastaviti svoj život bez ikakve smetnje i poteškoće. Pomoći možete tako da na njegov račun uplatite novac.

KARLO KULAŠ
ERSTE BANKA
BROJ RAČUNA
3103053800
IBAN HR0524020063103053800

Dijelite ovu objavu što više tako da što brže i što više skupimo za našeg Karla.
HVALA VAM!

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.