Posebna regulacija prometa na Kolovarama i Relji; Zavod za javno zdravstvo seli u Polikliniku Posebna regulacija prometa na Kolovarama i Relji; Zavod za javno zdravstvo seli u Polikliniku
Iz zadarskog Zavoda za javno zdravstvo stiglo je priopćenje za javnost. U nastavku ga u cijelosti prenosimo: “Molimo vas obavijestiti širu javnost da će... Posebna regulacija prometa na Kolovarama i Relji; Zavod za javno zdravstvo seli u Polikliniku

Iz zadarskog Zavoda za javno zdravstvo stiglo je priopćenje za javnost. U nastavku ga u cijelosti prenosimo:

“Molimo vas obavijestiti širu javnost da će se u razdoblju od srijede 29. 08. do nedjelje 09. 09. 2018. god. radi preseljenja opreme i djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar u novu zgradu Poliklinike na adresu Ljudevita Posavskog 7A odvijati privremena prometna regulacija prometa i parkiranja vozila do ulaza u zgradu Zavoda.

S obzirom da će u navedeno vrijeme tvrtka koja nam pruža usluge preseljenja, to obavljati svojim kamionima, dizalicama te postavom rampi, potrebno nam je osigurati nesmetan promet sa Ulice kralja Dmitra Zvonimira do naše zgrade Kolovare 2.”

U tu svrhu će se u ponedjeljak 27.08.2018. god. u Ulici kralja Dmitra Zvonimira kod silazne rampe za kupališta Kolovare i Bazen i ulaz u zgradu za javno zdravstvo Zadar postaviti znakovi zabrane skretanja ulijevo i zabrane udesno (osim za stanare) te uspostaviti kontrola prometne policije i zaštitarske službe.

Molimo građane da poštuju privremenu regulaciju prometa!”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.