POŠTEN I MORALAN Bepo Dundović vratio Anti Vrkiću izgubljen novčanik s 2.500 kn! POŠTEN I MORALAN Bepo Dundović vratio Anti Vrkiću izgubljen novčanik s 2.500 kn!
Na stotine čestitki i poruka podrške primio je Bepo Dundović koji je pronašao novčanik s dokumentima i 2.500 kn koji pripadaju 19-godišnjem Anti Vrkiću... POŠTEN I MORALAN Bepo Dundović vratio Anti Vrkiću izgubljen novčanik s 2.500 kn!

Na stotine čestitki i poruka podrške primio je Bepo Dundović koji je pronašao novčanik s dokumentima i 2.500 kn koji pripadaju 19-godišnjem Anti Vrkiću i vratio mu ga.

Čim je našao novčanik, Bepo nije ni trenutka dvojio što napraviti. Objavio je na Facebooku da traži vlasnika novčanika, a objavu je prenio i portal Kalelarga info.

Članak je podijeljen mnogo puta, a javili su se i građani koji poznaju Antu, te njegovog brata i sestru.

Na kraju su Bepo i Ante stupili u kontakt i novčanik je preuzeo njegov brat. Ova gesta duboko je dirnula Antu, te se javno zahvalio na poštenom postupku.

Bepo Dundović se zahvalio na čestitkama koje je primio, te na lijepim riječima koje mu upućuju građani. No za njega je bila najnormalnija stvar da novčanik vrati, ni na trenutak nije pomišljao da zadrži tuđi novac.

fb_img_1478721240952-364x364

Ante Vrkić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.