POSTOLAR TRIPER IMA NOVI ALBUM Promocija spota u petak! POSTOLAR TRIPER IMA NOVI ALBUM Promocija spota u petak!
Petak 6. svibnja za zadarsku grupu Postolar Tripper u najmanju ruku je bitan datum. Nakon više od 4 godine diskografske pauze novi album „Kamo... POSTOLAR TRIPER IMA NOVI ALBUM Promocija spota u petak!

Petak 6. svibnja za zadarsku grupu Postolar Tripper u najmanju ruku je bitan datum. Nakon više od 4 godine diskografske pauze novi album „Kamo sutra?“ ugledati će svijetlo dana.

Novi album sadrži 12 novih pjesama, a izašao je pod etiketom izdavačke kuče Croatia Records.

Kako bi svoje veselje povodom izlaska novog albuma najprije podijelili sa svojim sugrađanima u Q baru očekuje vas premijerno preslušavanje novog albuma, kao i promocija spota „Irska“.

Spot „Irska“ snimio je i montirao Tomislav Dugandžić iz Vodica , a u spotu se uz bend Postolar Tripper kao glavni glumci pojavljuju Romana Župan i „rock profesor“ Prte .
Premijera spota najavljena je za 22 h, kao i preslušavanje albuma.
Dio spota sniman je u sklopu “Zračne luke Zadar” čijem se osoblju ovim putem Postolari zahvaljuju na susretljivosti i odličnoj suradnji.

Bit će ponešto i za prigristi, a nakon službenog dijela Davor i Dabi će nas do jutra rasplesati reagge i ska ritmovima.
Kako bi dobro i zalili Tequila će biti cijelu noć na akciji i to 8 kn !

U sklopu promocije moći će te kupiti i prve karte za koncertnu promociju Postolara za koju već sada vlada veliki interes, prvih 50 karata biti će pušteno u opticaj po promotivnoj cijeni!

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.