POTPISUJE SE PETICIJA PROTIV POVEĆANJA CIJENA DOPUNSKOG OSIGURANJA Potpišite i vi! POTPISUJE SE PETICIJA PROTIV POVEĆANJA CIJENA DOPUNSKOG OSIGURANJA Potpišite i vi!
U tijeku je potpisivanje peticije protiv povećanja cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja. Možete je i vi potpisati. Kliknite OVDJE. Peticiju je organizirala Hrvatska stranka umirovljenika čiji... POTPISUJE SE PETICIJA PROTIV POVEĆANJA CIJENA DOPUNSKOG OSIGURANJA Potpišite i vi!

U tijeku je potpisivanje peticije protiv povećanja cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Možete je i vi potpisati. Kliknite OVDJE.

Peticiju je organizirala Hrvatska stranka umirovljenika čiji predsjednik ističe:

“Poskupljenje ove usluge, osim što je financijski neopravdano, pokazuje da Vladini dužnosnici nažalost nisu u potpunosti informirani o stanju u zdravstvu, a dodatno opterećujući građane Hrvatske, cilj im je pogodovati privatnim osiguravajućim kućama na štetu državnog, financijski uspješnog i kvalitetnog osiguravatelja koji na principu solidarnosti omogućava da cijena police dopunskog zdravstvenog osiguranja bude prihvatljiva i dostupna širokom krugu građana Hrvatske.” – kazao je Silvano Hrelja.

  • Banditi

    18. travnja 2016. #1 Author

    Banda je to banda,narod kipi ,uh kad eksplodira revolucija,ili će svjetskim ratom stvoriti se novi poredak u “regionu” ili ćemo u svom dvorištu očistiti ovakve lopove koji se zovu privatnici kapitalci

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.