Potporu dr. Paladinu izrazili i brojni Zadrani: “Spasio nam je živote” Potporu dr. Paladinu izrazili i brojni Zadrani: “Spasio nam je živote”
Prof.dr.sc. Josip Paladino ipak neće mirovati. Nakon što mu najveći bolnički centar u Hrvatskoj, KBC Zagreb, nije produljio ugovor, ovaj vrsni neurokirurg našao je... Potporu dr. Paladinu izrazili i brojni Zadrani: “Spasio nam je živote”

Prof.dr.sc. Josip Paladino ipak neće mirovati. Nakon što mu najveći bolnički centar u Hrvatskoj, KBC Zagreb, nije produljio ugovor, ovaj vrsni neurokirurg našao je drugog poslodavca, i to privatnog. Njegova priča ponovno otvara pitanje treba li liječnicima dopustiti da rade i nakon zakonskog roka za odlazak u mirovinu ili napraviti mjesta za mlade liječnike. Jer Paladino nije jedini.

Ponašanje prema dr. Paladinu izazvalo je burne reakcije javnosti, a posebno brojnih njegovih pacijenata, koji o njemu imaju samo riječi hvale.

Nakon što je njegova supruga Zrinka Paladino objavila na svom Facebook profilu vijest o tome da mu nije produžen ugovor, potporu su mu izrazili ljudi iz cijele Hrvatske, a među njima i brojni naši sugrađani.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.