POVRAĆA JOJ SE?! Martina Tomčić izvrijeđala mladog bubnjara iz Stankovaca POVRAĆA JOJ SE?! Martina Tomčić izvrijeđala mladog bubnjara iz Stankovaca
Sinoć je emitirana prva epizoda “Supertalenta”, a gledatelji već prigovaraju na društvenim mrežama zbog komentara žirija. Točnije, zbog komentara Martine Tomčić koja sjedi u žiriju... POVRAĆA JOJ SE?! Martina Tomčić izvrijeđala mladog bubnjara iz Stankovaca

Sinoć je emitirana prva epizoda “Supertalenta”, a gledatelji već prigovaraju na društvenim mrežama zbog komentara žirija. Točnije, zbog komentara Martine Tomčić koja sjedi u žiriju s Davorom Bilmanom, Majom Šuput i Jankom Popovićem Volarićem.

Gledatelje je razljutio Martinin komentar nakon nastupa mladog bubnjara Roka Dubravice. “Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad nakon ove tri minute i malo blaži poriv za povraćanjem”, rekla mu je mrtvo hladno Tomčićka, dok ju je Maja Šuput gledala u šoku i nevjerici, a i ostatak žirija se čudio njezinom komentaru.

Gledatelje je jako naljutio njezin osvrt na izvedbu mladog glazbenika, pa su na društvenim mrežama neki čak zaključili i da joj nije mjesto u žiriju.

“Ovo što je gospođa Martina napravila na televiziji, gdje bi se masovnost medija trebala koristiti za promicanje lijepog jezika, ljubaznosti, i kako se izražavati, ovo je ravno bulingu odnosno promicanju bulinga. Ovako nastaju traume, zbog ovakvog jezika. Ovako se ne motiviraju mladi ljudi, niti ih se uči pristojnosti u ponašanju. Ja sam baš zgrožena… sve se nadam da je namjerno tako insceniran show radi napetosti i fore, jer ako nije onda mi baš ni Nova TV nije jasna da ovo tolerira i dopušta ovakvo izražavanje. Sve se to i na drugačiji način može komentirati”, komentirala je jedna gledateljica.

“Martina strašno ste arogantni, ne znam uopće čemu to, valjda se vi osjećate bolje kad tako s ljudima komunicirate. Mislim da se i to što vam se ne sviđa može reći na drugačiji i ljepši način”, složila se još jedna gledateljica, slični komentari su se nastavili redati.

“Sramota da Martina sjedi u žiriju i na takav bezobrazan način omalovažava nečiji talent!! Neka joj se ne sviđaju bubnjevi, ali tako nešto izgovoriti mladiću koji ima neosporni talent prema bubnjevima je bezobrazno i nekulturno!! Bio bi red da produkcija reagira!!!!”

“Maknite Martinu. Njen rječnik I odbojnost nisu nimalo prikladni za ovakvu emisiju. Bez obzira na kandidate. Žena nema ni trunka empatije!!!”

Izvor: Index.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.