Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak – strukturirani dijalog Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak – strukturirani dijalog
Udruga Delta poziva mlade sa zadarskih otoka, te iz grada Zadra da se prijave na poludnevni sastanak kako bi se upoznali s mogućnostima djelovanja... Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak – strukturirani dijalog

Udruga Delta poziva mlade sa zadarskih otoka, te iz grada Zadra da se prijave na poludnevni sastanak kako bi se upoznali s mogućnostima djelovanja u lokalnoj zajednici.
Cilj sastanka je upoznati mlade s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini, upoznati ih s primjerima dobre prakse i potaknuti međusobno umrežavanje.

Sastanak će se održati 30. studenog 2016. godine s početkom u 14 sati u Zadru (Gradska knjižnica Zadar). U prilogu ove obavijesti nalazi se i program sastanka.
Broj mjesta ograničen je na 20 sudionika te je za sudjelovanje na sastanku potrebno ispuniti kratku prijavnicu na https://docs.google.com/forms/d/1Uhwl-WD_Cvkn6tXwYbcgpjJq9HTMB-e42qRGS-SvQuQ/viewform?edit_requested=true .

Rok za prijavu na sastanak je 28.11.2016.g. Prednost pri prijavi imaju mladi s prebivalištem na otocima.
„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU.

Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske. Projekt podržava i Grad Zadar.
Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Za eventalne upite možete kontaktirati na broj:
Tel: 051/337 – 279
Mob: 098/912 58 – 97 ili na 091/48 25 448

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.