POKLANJAMO ULAZNICE ZA PREDSTAVU „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ POKLANJAMO ULAZNICE ZA PREDSTAVU „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“
U Arsenalu u nedjelju 23.10. na izvedbama u 18:00 i 20:00 sati zadarska će publika moći pogledati hrvatsku kazališnu verziju bestsellera Johna Graya „Muškarci... POKLANJAMO ULAZNICE ZA PREDSTAVU „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“

U Arsenalu u nedjelju 23.10. na izvedbama u 18:00 i 20:00 sati zadarska će publika moći pogledati hrvatsku kazališnu verziju bestsellera Johna Graya „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“. Ovaj tekst izvođen je na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija je jedna od najuspješnijih.
Tijekom četiri sezone predstava je izvedena više od 150 puta od kojih je većina igrana u rasprodanoj zagrebačkoj Vidri.
Neobična forma dokumentarnog kazališta podcrtava vjerodostojnost sadržaja predstave. Tijekom 80 minuta pred gledateljima se nižu stereotipi o razlikama među spolovima iz kojih proizlaze međusobni nesporazumi i problemi u komunikaciji.
Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere pomogla je mnogim parovima da se pogledaju u oči i komentiraju svoju vezu barem u duhu predstave – šaleći se, a bilo je i onih koji su neke savjete shvatili ozbiljno pa su promijenili svoje ponašanje prema partneru/partnerici na bolje. Moramo priznati, bilo je i nekoliko prekida nakon predstave, i jedan burni tijekom predstave.
Prepoznajući se u različitim duhovitim situacijama gledatelji jednostavno ne mogu suspregnuti smijeh koji prati cijeli tijek izvedbe od početka do kraja.
Osim što je izvrsno kazalište zabave, „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ je i kazalište poučavanja kako prepoznati, razumijeti i uvažavati „drugu stranu“, kako poboljšati međusobnu komunikaciju i kako podići razinu kvalitete života u braku ili izvanbračnoj zajednici.
Bez obzira vjerujete li u postojanje stereotipa ili ne, ova predstava neće Vas ostaviti ravnodušnima. Dobro ćete se zabaviti i nasmijati, a možda i ponešto naučiti.
Iako su, inače, žene brojnija kazališna publika, iz Teatromana preporučuju dolazak u paru: „Vaša veza nema cijene i zato je dolazak na „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ jednostavno dobra „investicija“ za oboje.“
Iz Arsenala najavljuju i gostovanje ženske hit predstave 5žena.com 6.11. te legendarne predstave „Ja, Tata!“ 18.12.

PRODAJA ULAZNICA: KIOSCI TISKA, TISAKMEDIA, BP PETROL, COMBO MUSIC SHOP i BLAGAJNA ARSENALA (na dan predstave od 16:00h)
ON LINE: EVENTIM.HR INFORMACIJE I REZERVACIJE: TEATROMAN.HR

POKLANJAMO OSAM ULAZNICA: zainteresirani neka se jave na Facebook stranicu portala Kalelarga info ili na redakcijski e-mail: [email protected]

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.