Premijer Plenković dolazi u Zadar s ministricama Žalac i Obuljen Premijer Plenković dolazi u Zadar s ministricama Žalac i Obuljen
Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Šibeniku i Zadru, u ponedjeljak, 13. svibnja 2019. godine. U Šibeniku će sudjelovati na predstavljanju sustava... Premijer Plenković dolazi u Zadar s ministricama Žalac i Obuljen

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Šibeniku i Zadru, u ponedjeljak, 13. svibnja 2019. godine.

U Šibeniku će sudjelovati na predstavljanju sustava nadzora i kontrole ribarstva te smotri ribarskih inspektora, a potom će otvoriti Konferenciju o ribarstvu. Sudjelovat će na i svečanosti otvorenja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova, a sastat će se i s gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem.

Uz predsjednika Vlade u Šibeniku bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar državne imovine Goran Marić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac te ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

U Zadru će posjetiti Rektorat Sveučilišta u Zadru i sastati se s rektoricom prof.dr.sc. Dijanom Vican. Sastanku će nazočiti i župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić.

Uz predsjednika Vlade u Zadru bit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.
Program:

9.30 Dolazak predsjednika Vlade ispred zgrade Šibensko-kninske županije (Trg. P. Šubića 1)

Predstavljanje sustava nadzora i kontrole ribarstva

10.00 Smotra ribarskih inspektora i ovlaštenih osoba

11.00 Konferencija o ribarstvu (Amadria Park, Convention Centre Šibenik)

12.00 Svečanost otvorenja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova (Ivana Pribislavića 3)

12.50 Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem

Po završetku sastanka, u nazočnosti predsjednika Vlade, ministar državne imovine Goran Marić i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić potpisat će Sporazum o uređenju međusobnih odnosa između Republike Hrvatske i Grada Šibenika pri provedbi razvojnog plana “Batižele”

15.30 Sastanak predsjednika Vlade s rektoricom Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc. Dijanom Vican (Rektorat Sveučilišta u Zadru)

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.