Preminuo dugogodišnji gradski vijećnik iz Biograda Danijel Karabatić (42) Preminuo dugogodišnji gradski vijećnik iz Biograda Danijel Karabatić (42)
Tužna vijest potresla je brojne građane Biograda. Preminuo je dugogodišnji gradski vijećnik SDP-a u Gradu Biogradu Danijel Karabatić u 42. godini života. Još uvijek... Preminuo dugogodišnji gradski vijećnik iz Biograda Danijel Karabatić (42)

Tužna vijest potresla je brojne građane Biograda. Preminuo je dugogodišnji gradski vijećnik SDP-a u Gradu Biogradu Danijel Karabatić u 42. godini života. Još uvijek se čekaju rezultati obdukcije.

Vrijeme posljednjeg ispraćaja bit će poznato naknadno.

Karabatić je dugo godina radio u Iliriji, a bio je angažiran i aktivan u javnom životu.

Podsjetimo, pridružio se 2003. godine SDP-u. Na lokalnim izborima 2009. godine nositelj je liste za GV Biograda n/M te po prvi puta SDP osvaja 3 vječnička mandata (do tada je SDP u GV Biograda participirao uvijek sa jednim vjećnikom) i postaje predsjednik kluba vijećnika SDP-a u istome.

Bio je član Gradskog Odbora SDP-a Biograd, Županijskog Odbora SDP-a Zadarske Županije i predsjednik SDP-ovog Savjeta za turizam Zadarske Županije.

 • Zvone

  10. rujna 2018. #1 Author

  Prijatelju, do nekog ponovnog susreta, na nekom ljepsem mjestu, pozdravljam te… i hvala ti.

  Odgovori

 • Anonimno

  12. rujna 2018. #2 Author

  Tuzno, pretuzno….poslije stresa u Iliriji i nerazumjevanja od obitelji primoran na odlazak iz Biograda…uz to i stresa zbog politike….svi smo mi krivci i svi mislimo samo na sebe…pomozimo jedni drugima jedino tako mozemo naprijed…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.