PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne! PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne!
Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu Prekršajnog suda u Zadru iz 2013. godine, kojom se zadarskom pjevaču Mladenu Grdoviću izriče kazna od... PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne!

Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu Prekršajnog suda u Zadru iz 2013. godine, kojom se zadarskom pjevaču Mladenu Grdoviću izriče kazna od 7.600 kuna, te zabrana upravljanja automobilom u trajanju od četiri mjeseca, objavio je Zadarski list.

Radi se o prometnoj nesreći do koje je došlo kada je Grdović upravljajući jaguarom u Ulici Ivana Petanija na predjelu Arbanasa, izazvao prometnu nesreću i o betonski stup razbio skupocjeni jaguar.

No srećom, prošao je bez ozljeda. Kada su zadarski policajci stigli na mjesto događaja, alkotestiranjem je utvrđeno kako Grdović ima 2,45 promila.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.