PRIJE 4 GODINE OSLOBOĐEN GENERAL GOTOVINA Dan ispunjen suzama radosnicama! PRIJE 4 GODINE OSLOBOĐEN GENERAL GOTOVINA Dan ispunjen suzama radosnicama!
Prošle su točno četiri godine otkako je Haaški sud oslobodio hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača. Bio je to dan velikog slavlja za... PRIJE 4 GODINE OSLOBOĐEN GENERAL GOTOVINA Dan ispunjen suzama radosnicama!

Prošle su točno četiri godine otkako je Haaški sud oslobodio hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača. Bio je to dan velikog slavlja za generale, njihove obitelji, prijatelje, ali i sve koji su se na neki način poistovjetili s njima i njihovim trnovitim putem do slobode.

Nakon što je objavljena vijest, euforija je zavladala cijekom Hrvatskom, ali i šire. Podsjetimo, u travnju 2011. godine prvostupanjskom presudom on i Markač osuđeni na 24, odnosno 18 godina zatvora za zločine počinjene tijekom i nakon Oluje, međutim novim presudom oslobođeni su svake krivnje.

I Zadru se, na Narodnom trgu, s nestrpljenjem čekala presuda, a mnogi su pustili suzu radosnicu kad je izrečena oslobađajuća presuda.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.