PRIOPĆENJE GO HDZ-A: Plašeći se poraza, SDP blati Kalmetu da skrene pažnju sa svojih afera! PRIOPĆENJE GO HDZ-A: Plašeći se poraza, SDP blati Kalmetu da skrene pažnju sa svojih afera!
Gradski odbor HDZ-a grada Zadra poslao je priopćenje javnosti koje objavljujemo u cijelosti: “Potaknuti posljednjih dana, učestalim zlonamjernim i neargumentiranim napadima na našeg člana... PRIOPĆENJE GO HDZ-A: Plašeći se poraza, SDP blati Kalmetu da skrene pažnju sa svojih afera!

Gradski odbor HDZ-a grada Zadra poslao je priopćenje javnosti koje objavljujemo u cijelosti:

“Potaknuti posljednjih dana, učestalim zlonamjernim i neargumentiranim napadima na našeg člana i predsjednika ŽO HDZ-a Božidara Kalmetu od strane vrha SDP-a, želimo se očitovati na neke činjenice.
Danas, kad bi sve političke stranke, pa tako i SDP, trebale pokazati visoku razinu odgovornosti i voditi računa o građanima nudeći im rješenja njihovih stvarnih životnih problema, SDP brine samo jedan jedini „problem“ – hoće li Božidar Kalmeta biti na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici!
Neupitan je njihov strah, jer nikad do sada nisu dobili izbore u Zadru i Zadarskoj županiji, odnosno u IX. izbornoj jedinici. S druge strane, jasno nam je da o sebi nemaju ništa dobro reći oni, koji u dotu na predstojećim parlamentarnim izborima nose samo katastrofalan odnos prema Zadru i Zadarskoj županiji, a opće je poznato da su bili najnesposobnija Vlada u novijoj povijesti Hrvatske.
Ako je Božidar Kalmeta tako loš izbor, kako SDP tvrdi, ne bi li im onda baš trebalo biti u interesu da isti bude na listi u IX. izbornoj jedinici?
Mi smo npr. jako zadovoljni sa predloženim kandidatima SDP-a u IX. izbornoj jedinici, jer to HDZ-u garantira odličan rezultat na predstojećim izborima.
Dodatni motivi za neargumentirano blaćenje jesu skretanje pozornosti sa SDP-ovih afera i problema koji u posljednje vrijeme, zasad, pune samo medije.
Zato pozivamo SDP, ali i sve ostale političke aktere da se bave nagomilanim problemima hrvatskih građana i prijedlozima rješenja kako bi građani mogli dobro odvagnuti i izabrati one koji će im dati najkvalitetnija rješenja za njihove stvarne i ključne probleme.”
Gradski odbor HDZ-a Zadar

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.