Promocija knjige “Prehrana za koju smo stvoreni” u Gradskoj knjižnici Promocija knjige “Prehrana za koju smo stvoreni” u Gradskoj knjižnici
U Gradskoj knjižnici Zadar 4.06. (ponedjeljak) s početkom u 18 sati održat će se promocija knjige “Prehrana za koju smo stvoreni”. Dalibor Petrinić iz... Promocija knjige “Prehrana za koju smo stvoreni” u Gradskoj knjižnici

U Gradskoj knjižnici Zadar 4.06. (ponedjeljak) s početkom u 18 sati održat će se promocija knjige “Prehrana za koju smo stvoreni”.

Dalibor Petrinić iz Rijeke autor je ove knjige o kojoj svi pričaju, knjige koja razbija mitove i laži o prehrani i zdravlju općenito.

Knjiga na vrlo jednostavan i za čitatelja razumljiv način objašnjava dobre i loše strane svih načina prehrane, te ne nameće niti jedan način prehrane kao univerzalan. Najveći naglasak je stavljen na svjesno uživanje u hrani, zahvalnost te prakticiranje neke vrste posta – prestanka unošenja hrane određeni period.

Dalibor Petranović od 2004. do 2008. radi kao fitness instruktor. Vlasnik je studia za osobne i manje grupne treninge u Rijeci od 2008. godine. Njegov pristup znatno se razlikuje od pristupa većine njegovih kolega, jer daje veliku važnost radu na umu, svjesnosti i prehrani.

Najveća svrha rada Dalibora Petrinića je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi, te motiviranje na uspjeh u svim sferama života.

Ova knjiga je puno više od knjige o prehrani, ovo je knjiga o svjesnosti i o pravim razlozima zašto jedemo, te knjiga koja daje odgovor – kako živjeti zdravo i dugovječno.

Svi koji su u potrazi za zdravom prehranom i životom na predstavljanju knjige “Prehrana za koju smo stvoreni” moći će saznati izobilje kvalitetnih i lako primjenjivih informacija.

Autor poručuje: “Nakon ove knjige ćete zasigurno promijeniti svoj odnos prema hrani i shvatiti ćete zašto zapravo jedete te koliko vam hrane zaista treba da bi se odlično osjećali, imali puno energije i dugovječno živjeli.”

Njegovu popularnu web stranicu za promicanje zdravog načina života i buđenja svijesti možete pogledati na www.dpfitness.eu

Piše: Vesna Benić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.