Proslava blagdana Sv. Ante u Ražancu – liturgijski i kulturno-zabavni program Proslava blagdana Sv. Ante u Ražancu – liturgijski i kulturno-zabavni program
I ove godine Ražanac će liturgijskim i kulturno zabavnim programom svečano proslaviti blagdan Svetog Ante, sveca kojeg žitelji Ražanca, uz svoju Gospu od Ružarija,... Proslava blagdana Sv. Ante u Ražancu – liturgijski i kulturno-zabavni program

I ove godine Ražanac će liturgijskim i kulturno zabavnim programom svečano proslaviti blagdan Svetog Ante, sveca kojeg žitelji Ražanca, uz svoju Gospu od Ružarija, posebno štuju. Njegov kip krasi župnu crkvu, a prije 8 godina njemu u čast obnovljena je i blagoslovljena kapelica s njegovim kipom, na mjestu nekadašnjeg ražanačkog groblja.

Program proslave blagdana ( srijeda 13.06.2018.)

18.30 molitva krunice

19.00 Sveta Misa

Blagoslov djece i cvijeća

Procesija s kipom Sv. Ante

Po završetku liturgijskog, slijedi kulturno – zabavni program na Trgu Svetog Ante

u kojem sudjeluju kulturno-umjetnička društva s područja zadarske županije, klape, učenici OŠ Juraj  Baraković iz Ražanca, te gosti iznenađenja. Zabave sigurno neće nedostajati poručuju organizatori.

Žitelji Ražanca i Udruga „Hrvatski ljiljani Svetog Ante“ kao organizator proslave, pozivaju Vas da se pridružite, te da molitvom, pjesmom i druženjem  zajedno proslavimo blagdan Svetog Ante Padovanskog, „sveca malih običnih ljudi, sveca čitavog svijeta“.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.