Protekla dva dana policiji prijavljeno niz krađa Protekla dva dana policiji prijavljeno niz krađa
U utorak navečer u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu maloljetnog 14-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća... Protekla dva dana policiji prijavljeno niz krađa

U utorak navečer u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu maloljetnog 14-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
S utorka na srijedu u ulici Sv. Marije u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 54-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U srijedu prijepodne u Debeljaku, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 68-godišnjaka otuđio zlatni nakit.
Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 27. do 30. listopada u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz zgrade u izgradnji i vlasništvu trgovačkog društva otuđio ormare i kuhinjske elemente.
Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.