PROVALJIVAO U KUĆE I APARTMANE Policija otkrila počinitelja 12 krađa! PROVALJIVAO U KUĆE I APARTMANE Policija otkrila počinitelja 12 krađa!
Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ukupno dvanaest krađa i teških krađa. Njega se... PROVALJIVAO U KUĆE I APARTMANE Policija otkrila počinitelja 12 krađa!

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ukupno dvanaest krađa i teških krađa.
Njega se tako sumnjiči da je u srpnju i kolovozu, u Zadru te u Viru i Petrčanima, provaljivao u kamper, kuće, apartmane i sobe koje su koristili strani državljani te otuđivao novac i druge vrijedne predmete.
Tijekom kriminalističkog istraživanja, pretragom prostorija koje koristi 35-godišnjak, policajci su pronašli više ukradenih prijenosnih računala, nakit, mobitele, foto-aparate i dr.
Ukupna materijalna šteta iznosi gotovo 140 tisuća kuna, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u srpnju, na plaži Kolovare u Zadru, otuđio ruksak s mobitelom i novčanikom u vlasništvu 30-godišnjaka ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.