PROVOKACIJE Srpski navijači ispred Tornadova murala u Zadru s tri prsta! PROVOKACIJE Srpski navijači ispred Tornadova murala u Zadru s tri prsta!
Prije nekoliko mjeseci na Facebooku se pojavila grupa „NK Hajduk Split – Fan klub Srbija“ koja za svoj naziv i objave koristi ćirilično pismo.... PROVOKACIJE Srpski navijači ispred Tornadova murala u Zadru s tri prsta!

Prije nekoliko mjeseci na Facebooku se pojavila grupa „NK Hajduk Split – Fan klub Srbija“ koja za svoj naziv i objave koristi ćirilično pismo. Riječ je uglavnom o provokacijama upućenom splitskom Hajduku i Torcidi, ali i cijeloj Hrvatskoj.

U akciji „Troprst Čelindž“ koju su nedavno pokrenuli, fanovi se fotografiraju s uzdignuta tri prsta po cijeloj Hrvatskoj, sa zastavama Srbije ili tzv. Republike Srpske Krajine te raznovrsnim amblemima, na raznim lokacijama, a potom te fotografije šalju u inbox administratorima spomenute stranice koji im potom zamagljuju lica da se akteri ne prepoznaju.

Nakon što su se slikali pored murala Torcide u Biogradu s uzdignuta tri prsta, i zatamnjenim licem, izazvali su brojne negativne reakcije hrvatske javnosti.

No nakon toga srpski navijači otišli su korak dalje, te se slikali pored murala Tornada Zadar, s uzdignuta tri prsta i bez zatamljenog lica jer kako kažu – nemaju se čega plašiti.

Tako je jedna od objavljenih fotografija i ona nepoznatog muškarca s uzdignuta tri prsta, nastala jučer u Biogradu na Moru, pokraj Torcidinog murala kod pošte posvećenog vukovarskoj i škabrnjskoj tragediji, uz popratni komentar „Biograd namoru“ (sudeći po priloženom i lokaciji to je zacijelo ovaj naš).

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.