KARDINAL PULJIĆ: Žene nemojte isprobavati muškarce prije braka da ne postanete štrace! KARDINAL PULJIĆ: Žene nemojte isprobavati muškarce prije braka da ne postanete štrace!
Propovjed koju je održao kardinal Vinko Puljić na misi povodom blagdana Gospe Loretske u Arbanasima pobudila je veliko zanimanje vjernika. On je, naime, na... KARDINAL PULJIĆ: Žene nemojte isprobavati muškarce prije braka da ne postanete štrace!

Propovjed koju je održao kardinal Vinko Puljić na misi povodom blagdana Gospe Loretske u Arbanasima pobudila je veliko zanimanje vjernika.

On je, naime, na misi govorio o obitelji, te odnosima između muškaraca i žena.

“Mi danas slavimo posebnu ženu, Gospu Loretsku, majku nazaretskog doma, majku crkve, Mariju, najdostojanstveniju ženu u kojoj gledamo kako obnoviti dostojanstvo obiteljskog doma. Žene se ne bi trebale upuštati u tjelesna zadovoljstva prije braka, što je postalo učestalo u zadnje vrijeme kako bi isprobale koji će muž biti dobar. Pazite da tako ne bi postale štrace.” – upozorio je Puljić.

Gospa loretska227-01

 • ELNEGRO

  11. svibnja 2016. #3 Author

  Kad pocnete placati porez i s onim ostatkom crkavice koij vam ostane nakon placanja poreza, podmirivanja racuna i placanja eventualne stanarine hraniti i skolovati i podizati vlastitu djecu tada ce vase rijeci mozzzddddaaa imati tezinu ali do tada ste samo DEMAGOZI. Odnosno uhljebi u redovima bankarske institucije koja na temelju necega nematerijalnog dobiva gomilu materijalnog.

  Odgovori

 • ana

  11. svibnja 2016. #5 Author

  jos jedan beskorisni demagog koji ima placena putovanja i docek u kriminalnom zadru

  Odgovori

 • manje vrijedna

  11. svibnja 2016. #6 Author

  srami se! još u okolini gdje se žena ne poštuje, naglasi vlajima koliko žene manje vrijede! SRAM TE BILO! ne zavređuješ svoj položaj!

  Odgovori

 • Ivana

  11. svibnja 2016. #7 Author

  Sram te bilo ako si iskoristila takve riječi na svetoj propovijedi. Žene su znaci straće i njih se javno tako proziva a muškarci. ….di su oni u svetoj propovijedi? I onda se čude kad ljudi ne dolaze na svete mise…. ovome ja nikad na misu ne bi više došla da je ovo rekao i na.ovaj način dao naziv ženama koje su ušle u seksualne odnose prije braka. Oslobodi Bože koja budala nekulturna

  Odgovori

  • Mile

   13. svibnja 2016. #8 Author

   Evala ti mala, a u stvari kako će bit onda dice!!!!

 • Neven Škrokov

  11. svibnja 2016. #9 Author

  bravo za kardinala.

  Odgovori

 • Peter

  11. svibnja 2016. #10 Author

  Dragi kardinali ostavite se vi pedofilije pa onmda dojite pridikat o sexu.

  Odgovori

 • vjera

  11. svibnja 2016. #11 Author

  dobro je rekao

  Odgovori

 • ime8472

  11. svibnja 2016. #12 Author

  Mater ti je straca. Druge zene tako da nazivas. Fuj!

  Odgovori

 • frankie

  12. svibnja 2016. #13 Author

  pa naravno. sta ga imas isprobavat. kakvu ti kitu poda dragi bog, takva ce ti bit. i tacka.

  Odgovori

 • Marija

  12. svibnja 2016. #14 Author

  Poštovani, nemojte držati propovjedi na taj nacin, dovedite u red svecenstvo, jer u vasim redovima ima pedofila sto je zgrazavajuce. Osim toga, djecu koju posijete po cijelom svijetu skriva te i ne priznajete, a dajete si za pravo suditi drugima. Zar vas Isus nije ucio.”neka baci kamen onaj tko je bez grijeha’..

  Odgovori

 • Tomislav Ukic

  12. svibnja 2016. #16 Author

  Bravo gospodine kardinale!Upravo ste preko devedeset posto zena proglasili stracama jer prije braka konzumiraju sex sto bi trebalo zapravo biti normalna i zdrava potreba poput hrane i vode.Vi osudjujete vecinu tih zena a zmirite na oko na hiljade i hiljade slucajeva zlostavljanja djece i pedofilije u vasim redovima
  Vama je mjesto u dvanaestom stoljecu i vasa stajalista nisu samo zaostala vec su i bolesna. Ako zelite iti malo dobroga prenjeti nasim mladim generacijama poducavajte ih miru,toleranciji i uzajamnoj ljubavi a ne vi bi jos i inkviziciju uveli da je moguce!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.