Pupić Bakrač optužio Marinu Dujmović Vuković za zlouporabu položaja radi obnove stolarije kuće Pupić Bakrač optužio Marinu Dujmović Vuković za zlouporabu položaja radi obnove stolarije kuće
Izrazivši sumnju da nije sve bilo čisto u natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća 2017. godine, vijećnik Marko Pupić Bakrač prozvao je na Aktualnom... Pupić Bakrač optužio Marinu Dujmović Vuković za zlouporabu položaja radi obnove stolarije kuće

Izrazivši sumnju da nije sve bilo čisto u natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća 2017. godine, vijećnik Marko Pupić Bakrač prozvao je na Aktualnom satu Županijske skupštine bivšu pročelnicu Ureda župana.

Je li suprug Marine Dujmović Vuković, bivše pročelnice Ureda župana, koristeći njezin položaj došao do dijela novca za obnovu stolarije na obiteljskoj kući upitao je na Aktualnom satu vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač:

Budući je natječaj po principu “tko se prije javi, njemu sredstava”, Marina Dujmović Vuković i njezin suprug bili su u prednosti pred ostalima koji su aplicirali na natječaj. Kao tadašnja pročelnica Ureda župana, Marina Dujmović Vuković imala je povlaštenu informaciju. 

Župan Božidar Longin istaknuo je kako 2017. na natječaju za energetsku obnovu jedino nije smjela sudjelovati osoba koja odlučuje o sufinanciranju. Svima ostalima, bilo je dozvoljeno:

Vi ste rekli da je osoba direktno utjecala. To ćemo provjeriti. U ovom mandatu ja sam promijenio pravilnik i djelatnici Županije i njihovi članovi obitelji ne mogu sudjelovati u dobivanju bilo kakvih sredstava.

To nije bilo dovoljno Pupiću Bakraču:

Pa Vi ste prijavili ovog zaposlenika koji je tu radio na energetskoj obnovi. Znači, uhvatili ste miša, a pobjegla Vam slonica!

Izvor: HRT Radio Zadar

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.