PUPOVAC: Očekujemo da policija otkrije tko je bacao molotovljeve koktele na kafić u Karinu! PUPOVAC: Očekujemo da policija otkrije tko je bacao molotovljeve koktele na kafić u Karinu!
Nakon što je noćas zapaljen ugostiteljski objekt u Karinu Gornjem, priopćenjem se na svom Facebook profilu oglasio Milorad Pupovac. “U ovaj petak u Karinu... PUPOVAC: Očekujemo da policija otkrije tko je bacao molotovljeve koktele na kafić u Karinu!

Nakon što je noćas zapaljen ugostiteljski objekt u Karinu Gornjem, priopćenjem se na svom Facebook profilu oglasio Milorad Pupovac.

“U ovaj petak u Karinu Gornjem oko dva sata ujutro u prizemlju kuce Gorana Dupora u kojem se nalazi kafić, bačena su dva molotovljeva koktela. Zahvaljujući Goranovoj supruzi koja je čula udarce bačenih boca, izbjegnuta je mogućnost da osim unutrašnjosti kafića plane cijela kuća na čijem katu je obitelj Dupor spavala.
Uz pomoć vatrogasaca koji su prispjeli po pozivu, vatra je u potpunosti ugašena.
Policija istražuje ovaj napad.
Prilika je da zahvalimo policiji i vatrogascima te zamjeniku gradonačelnika Obrovca Stanku Mijiću. Takodjer zahvaljujem i svom dobrom znancu iz Karina Gornjeg koji mi je javio o ovom napadu a koji je i sam izbjeglica iz Bosne. Očekujemo da će policija otkriti počinitelje a sud ih primjereno kazniti.” – napisao je Pupovac.

 • Marina

  22. ožujka 2016. #1 Author

  GONI BANDU !!

  Gledam.. naše “pametnjakoviće” .. optužuju zapad.. pitaju se ZAŠTO se ne utvrđuju korijeni, način života od terorista.. što ih je podtaklo i potiče na taj samoubilački-čin.. itd. da bi ih tako spriječili i mnoge zaustavili.. što znači da bi bombaše liječili..

  Gospodo Hrvatski-političari.. LIJEČITE pupovčinu, njegove istomišljenike i komunjare.. SPRIJEČITE vi u našoj Domovini.. napade na Hrvate, vrijeđanje BRANITELJA, vandalizam, širenje mržnje od “ugroženih”, blaćenje svega Hrvatskoga, namicatelje laži, uzdizanje manjine nad većinom.. milicija u Vukovaru itd. BOLJE DA IH VI ZAUSTAVITE NEGO MI.. jer Domoljubima je njihova bahatost i pokvarenost ..došla, ne do grla NEGO preko glave..

  SHVATITE da ZAGAĐUJETE naše mlade.. prikazivajući zaposlene agresore i četnike u Hrvatskim institucijama.. da nas vređaju i ismijavaju.. Kako može zdrav um da to shvati-NIKAKO.. a mladost prepuna divljajućih hormona se lako zavede.. zato slušaju cajke dijeca Hrvatske majke.. uz taj dernek.. zna se alkohol- OBAVEZAN.. mnogi odrasli Hrvati žele da se Domovinski rat zaboravi.. BEZ osude, BEZ kostiju nestalih, BEZ zapisane i prikazane istine.. misle da sa tim štite svoju dijecu.. NEDAJ BOŽE DA NJIHOVA DIJECA I ONI prođu kako su prošle obitelji Branitelja.. nestalih.. Žrtava silovanih, zaklanih……Moje srce suosjeća sa svima koji zbog NEPRAVDE trpe.. Naivnima još uvijek nije jasno.. ŠTO SE NE ZAKLJUČI TO SE PONOVI..
  (Hrvati su žrtve od 1945 do danas 2016) !! ZDS Marina Radman

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.