Radeta: HDZ u Zadru Plenković ponižava; ne donose odluke, ne potpisuje priopćenja Radeta: HDZ u Zadru Plenković ponižava; ne donose odluke, ne potpisuje priopćenja
Predsjednik SDP-a Zadar, Danijel Radeta, poslao je priopćenje u kojem odgovara HDZ-u. Objavljujemo ga u cijelosti. “Izgleda da su se neki paraziti prepoznali u... Radeta: HDZ u Zadru Plenković ponižava; ne donose odluke, ne potpisuje priopćenja

Predsjednik SDP-a Zadar, Danijel Radeta, poslao je priopćenje u kojem odgovara HDZ-u. Objavljujemo ga u cijelosti.

“Izgleda da su se neki paraziti prepoznali u mom facebook statusu i posvetili mi priopćenje za medije koje i ovoga puta nitko nije potpisao.
Jadno. Bezidejno. Patetično. Vjerojatno se u HDZ-u i dalje ne mogu pomiriti činjenicom kako su im kandidati za Zadar obznanjeni iz Šibenika.
Čudi me jedino što su tekst pročitali više puta, jer se toliko puta farba tunel, a kad se tekst pročita nekoliko puta, onda se tekst valjda i shvati.
Sve i da jesmo čitači brojila, ilegalni dizači dronova i grafiteri, makar smo zadarski čitači, letači i grafiteri. HDZ u Zadru više ne postoji jer nije u stanju samostalno donositi odluke. Odluke im priopćava Plenković i to dok gostuje u Šibeniku.
Razumijem i zašto pišu ovakva bezidejna i patetična priopćenja. To im je zadnja aktivnost koju samostalno mogu izvršiti. Tekst samo po sebi nije kvalitetan, no svakako preporučujem da nastave pisati. Meni neće smetati, a njima će definitivno pomoći, barem podsvjesno, jer svaki novi status HDZ-a je prilika da zaborave koliko ih je Plenković ponizio.
Predsjednik GO SDP-a Zadar,
Daniel Radeta
  • MRS FRANKA CREDIT

    26. veljače 2021. #1 Author

    Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: [email protected]

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.