RAJKA NESTIĆ: Moju bolesnu kćer brutalno su pretukli policajci! RAJKA NESTIĆ: Moju bolesnu kćer brutalno su pretukli policajci!
Nakon što je PU zadarska u svom redovnom izvješću u petak izvijestila kako je napadnut njihov službenik od strane muškarca i žene, te da... RAJKA NESTIĆ: Moju bolesnu kćer brutalno su pretukli policajci!

Nakon što je PU zadarska u svom redovnom izvješću u petak izvijestila kako je napadnut njihov službenik od strane muškarca i žene, te da mu je poderana jakna, redakciji Zadarskog lista javila se majka spomenute žene, te iznijela njenu stranu priče.

Rajka Nestić, majka 40-godišnjakinje koju su policajci PU zadarske jučer u jutarnjim satima dovezli na Odjel psihijatrije Opće bolnice u Zadru, tvrdi kako su njenu kćer šakama i nogama iscipelarili policajci u petak oko 1 sat iza ponoći.

– Kći me je nazvala ujutro oko 9 sati i rekla plačući “Mama evo me u bolnici na psihijatriji” i kroz plač mi je kazala kako ju je prebila policija. Pitala sam je gdje je bila, a ona mi je ispričala da je bila na piću u Varoši gdje je srela prijatelja.

U kafiću Zlatni kutić je bilo nekoliko mladih, a odjednom se, kazala je djevojka, stvorilo puno policije, te su njenog prijatelja počeli tući.

– Ona je stala ispred policajca i pitala što radi njenom prijatelju, nakon čega je policajac i nju udario, a ona mu je isparala jaknu. Tukla su je dva policajca, bila je tu i policajka, te su je odveli u policiju. Rekla mi je kako su je tukli i vukli po tlu, a prijatelja su tukli ispred njenih očiju. Ako se radilo o narušavanju javnog reda i mira, onda su ih trebali privesti jer su oni oboje poznati. Ona je sigurno bila i agresivna, jer pije puno lijekova, koji se ne smiju kombinirati s alkoholom, ali je inače mirna i nikada nikoga neće napasti, ispričala nam je majka ozlijeđene žene, dok nam pokazuje fotografije koje je snimila mobitelom.

O svojoj kćeri ispričala nam je kako je od djetinjstva nažalost bila izložena mnogim traumama, te je u međuvremenu psihički oboljela

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.