Raspisan natječaj za 7. Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Raspisan natječaj za 7. Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“
Udruga „Stihovi i Note“ raspisuje Natječaj za 7.Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Zadar 2019 koji će se održati 03.svibnja 2019 (petak) u HNK Zadar... Raspisan natječaj za 7. Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“

Udruga „Stihovi i Note“ raspisuje Natječaj za 7.Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Zadar 2019 koji će se održati 03.svibnja 2019 (petak) u HNK Zadar s početkom programa u 19:30 sati
Natječaj je otvoren do 08. veljače 2019 godine
Skladbe slati isključivo na email adresu udruge „Stihovi i Note“: [email protected]
Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba ,natjecateljskog je karaktera te će se dodijeliti nagrade za najbolji tekst , glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike.
UVJETI NATJEČAJA :
– Nove autorske, neobjavljivane skladbe ili nedavno objavljene ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju
– Tekst kršćanskog sadržaja
– Trajanje skladbi do 3:50 min., najviše do 4:00 min.

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI:
-Tekst pjesme u Word formatu
-Uredno potpisani autor teksta, glazbe i aranžmana
-Kratka biografija izvođača sa svim potrebnim kontakt podacima (kontakt osoba, adresa, mob. email)
-Ogledna demo snimka skladbe koja ne treba biti studijski obrađena ali glazbeno -produkcijski što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps).
– Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete neće biti razmatrane od strane organizatora a autori jamče za originalnost skladbi.

REZULTATI NATJEČAJA: bit će javno objavljeni putem medija 12.veljače 2019.g. Autori i izvođači koji su izabrani od strane organizatora festivala osobno će se obavijestiti.

INFO – PRAVILNIK FESTIVALA: Izvođači će nastupati uz pratnju festivalskog benda a prateće vokale izvođači dovode sami. Do kraja veljače dostaviti tekst i akorde, gotove aranžmane, u sibellius raspisati akorde ili note po taktovima, gotov Mix). Studijske snimke (mastere) obavezno dostaviti najkasnije do 15.ožujka 2019.
-U pojedinom izvođačkom sastavu istovremeno na pozornici može biti najviše četrnaest (14) članova!
– Generalna proba je od 12:30 do 16 h. Prije/nakon tonskih proba (ovisno o rasporedu) izvođači mogu samostalno razgledati najvažnije kulturne i duhovne znamenitosti grada Zadra.
-Na festivalu će nastupati najviše do 14 izvođaća nakon čijih nastupa slijedi glasanje publike i stručnog žirija.
-Tijekom zbrajanja glasova slijedi 15-minutni revijalni dio programa uz glazbenog gosta.
-Slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i izvođenje pobjedničke skladbe.
– Za smještaj izvođača koji dolaze izdaleka potrebne su pravovremene informacije i točan broj osoba koje bi prenoćile u Zadru kako bi organizatori realizirali smještaj.
-Troškove puta snose sami izvođači.

Sve dodatne informacije na kontakt broj: 099 405 93 29 , na email udruge
[email protected]
Organizacijski odbor: Udruga „Stihovi i Note“
Izvršni ravnatelj festivala „Svjetlost dolazi“ Zadar , Vesna Benić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.