Rasprodana predstava “Dame biraju” – novi termin u 18 sati! Rasprodana predstava “Dame biraju” – novi termin u 18 sati!
Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe... Rasprodana predstava “Dame biraju” – novi termin u 18 sati!

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, prije velike europske turneje gostuju u petak, 17.11. s početkom u 20.00h u ilirijinom Arsenalu. Zbog ogromnog interesa zadarskih obožavateljica, otvara se dodatni termin za predstavu Dame biraju u 18.00h. Svi koji su propustili nabaviti karte za termin predstave u 20.00h, sad će imati priliku!

Uz mučno svladavanje plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla.
Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika sa obiljem svjetskih hitova, te neobičan striptiz- najkraći opis predstave Dame biraju za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje.

Kakva atmosfera čeka publiku kad Dame biraju provjerite u petak 17.11.u Arsenalu!

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM kao i online na www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com.

Ulaznice su u prodaji i u putničkoj agenciji Aquarius-Zadar.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.