RASTE POPULARNOST MODES-A Pristupaju mu vijećnici HSS-a i HDZ-a! RASTE POPULARNOST MODES-A Pristupaju mu vijećnici HSS-a i HDZ-a!
Sukladno rastućem trendu, širenju i umrežavanju podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) na lokalnoj, a u zadnje vrijeme i na državnoj razini poput pristupanja vijećnice... RASTE POPULARNOST MODES-A Pristupaju mu vijećnici HSS-a i HDZ-a!

Sukladno rastućem trendu, širenju i umrežavanju podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) na lokalnoj, a u zadnje vrijeme i na državnoj razini poput pristupanja vijećnice županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Milice Todorović, u redove MODES-a pristupili su i vijećnici mjesnih odbora iz redova HDZ-a i HSS-a na području grada Zadra.

Slijedom navedenog u MODES je pristupio predsjednik Mjesnog odbora Gaženica, gospodin Ante Bobanović (HDZ) te je iz redova HSS-a u MODES pristupio vijećnik iz Mjesnog odbora Bokanjac, gospodin Josip Mrkić.

Upravo gore navedena pojačanja koja su pristupila u redove MODES-a, ogledni su primjer i ostalim građanima, istaknutim pojedincima ili udrugama građana, koji se žele u redovima MODES-a aktivirati u prijeko potrebnim promjenama u našoj društvenoj zajednici.

U tom pogledu su na posljednjem sastanku Gradske organizacije MODES Zadar imenovani koordinatori, koji imaju za obvezu formirati sve mjesne odbore MODES-a na području grada Zadra za potrebe nadolazećih lokalnih izbora.

Na posljednjem sastanku županijske organizacije također je proširen popis koordinatora za gradske i općinske organizacije na području Zadarske županije, gdje su već pored imenovanih 24, imenovana još dva koordinatora to za sljedeće gradove i općine:

Grad Pag – Zoran Komadina

Općina Ražanac – Frane Knežević

Predstavnici Moderne Demokratske Snage (MODES) sa pripadajućim podružnicama i mjesnim ograncima imaju kao imperativ raditi na jačanju stranke i članstva, kako bi na nadolazećim izborima osigurali priliku za potrebnim promjenama za cjelokupno društvo.
POPIS KOORDINATORA MODES-a ZA MJESNE ODBORE GRADA ZADRA

BILI BRIG – Ivan Brkić
BOKANJAC – Josip Mrkić
BRODARICA – Josip Gospić
CRNO – Ivan Živković
CRVENE KUĆE – Damir Perić
DIKLO – Teo Boban
DRAČEVAC – Ante Mičić
GAŽENICA – Ante Bobanović
JAZINE I – Predrag Orlović
JAZINE II – Mateo Santamato
KOŽINO – Ante Medić
MASLINA – Zdravko Miočić
NOVI BOKANJAC – Ivan Rogić
PETRČANE – Ante Josip Šikić
PLOVANIJA – Ivan Rudan
POLUOTOK – Ante Šunjo
PUNTAMIKA – Davor Šimićev
RIČINA – Ivan Kotlar
SILBA – Margit Žunić
SMILJEVAC – Tomislav Martinović
STANOVI – Petra Kruneš
VIDIKOVAC – Ivana Marinović
VIŠNJIK – Filip Kobetić
VOŠTARNICA – Ivan Mikin
ZAPUNTEL – Branko Petričić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.