REKORDAN KOLOVOZ PO BROJU PUTNIKA Direktorica Ćosić zadovoljna! REKORDAN KOLOVOZ PO BROJU PUTNIKA Direktorica Ćosić zadovoljna!
Zračna luka Zadar u kolovozu je ostvarila rekordan rezultat – prevezla 101,919 putnika, što je najveći broj putnika prevezenih u jednome mjesecu u povijesti... REKORDAN KOLOVOZ PO BROJU PUTNIKA Direktorica Ćosić zadovoljna!

Zračna luka Zadar u kolovozu je ostvarila rekordan rezultat – prevezla 101,919 putnika, što je najveći broj putnika prevezenih u jednome mjesecu u povijesti Zračne luke.
U odnosu na isti mjesec prošle godine, u kolovozu 2016. prevezeno je 6,1 posto više putnika.

Od početka godine do 31.kolovoza opsluženo 378.318 putnika, što je 4,8 posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Do kraja godine planira se više od 500,000 putnika, što bi bio novi rekord.
Direktorica Zračne luke zadar zadovoljna je rezultatima. Za portal Kalelarga info komentirala je:

“Ovo je prvi rekord koji imamo ove godine odnosno mjesec kolovoz s najvise putnika u jednom mjesecu 101.919. Podsjetimo, 2014. godine smo prvi put imali u srpnju preko 100 tisuća putnika, a sad je i taj rezultat dodatno povećan. Drugi onaj važniji rekord od 500.000 putnika očekujemo do kraja ljetne sezone. Svi smo zadovoljni i nadamo se pozitivnom trendu porasta prometa i sljedeće godine.” – kazala je direktorica Ćosić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.