Ressler: Mladi trebaju izaći na izbore, a ne puštati drugima da odlučuju za njih Ressler: Mladi trebaju izaći na izbore, a ne puštati drugima da odlučuju za njih
U Kneževoj palači u Zadru danas je održana panel rasprava pod nazivom “Zadar, Hrvatska, Europa za generacije” u sklopu posjeta kandidata Hrvatske demokratske zajednice na... Ressler: Mladi trebaju izaći na izbore, a ne puštati drugima da odlučuju za njih

U Kneževoj palači u Zadru danas je održana panel rasprava pod nazivom “Zadar, Hrvatska, Europa za generacije” u sklopu posjeta kandidata Hrvatske demokratske zajednice na izborima za Europski parlament.

Raspravljalo se o pozitivnim učincima članstva Hrvatske u EU, novoj programskoj perspektivi EU 2021.-2027. te projektima od značaja za razvoj Zadra i Zadarske županije.

Sudionici panel rasprave bili su Karlo Ressler, nositelj liste HDZ-a na izborima za Europski parlament, Marina Dujmović Vuković, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Šime Erlić, pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra te doc. dr. sc. Matilda Brčić Karamatić s Odjela za pedagogiju Sveučilšta u Zadru.

Moderatorica rasprave bila je prof. Karmela Jelčić.

Zaključak je na kraju iznio nositelj liste HDZ-a na izborima za Europski parlament Karlo Ressler.

“Neodvojivo je povezano ono što se radi u nekoj općini, gradu ili županiji sa onim što radi predsjednik Vlade ili Vlada, sa zastupnicima u Euro parlamentu. Svaki lokalni projekt povezan je s europskim zakonodavstvom ili se financira iz Europskih fondova i zato su ovi izbori važni. Druga poruka je za mlade, a to je da kao što nitko od naše generacije ne bi dopustio roditeljima ili bakama i djedovima da odlučuju u našim životima o tome, na primjer, koju glazbu ćemo slušati, s kojom curom ili dečkom ćemo izlaziti, tako ne smijemo dozvoliti drugima, pa niti starijim generacijama, da oni odlučuju o nama, kakva će se voditi politika, i to je motiv da mi izađemo na izbore i da odlučimo o tome tko će nas zastupati u Euro parlamentu.” – kazao je na kraju Ressler.

PhotoPictureResizer_190513_164819638_crop_800x432

fznor

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.