Rita Ora promovirala Zadar i Kukljicu: 10 objava za 15 milijuna fanova na Instagramu Rita Ora promovirala Zadar i Kukljicu: 10 objava za 15 milijuna fanova na Instagramu
Sinoć je u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održan spektakularan koncert svjetski popularne pjevačice Rite Ore. Osim što su se posjetitelji dobro zabavili,... Rita Ora promovirala Zadar i Kukljicu: 10 objava za 15 milijuna fanova na Instagramu

Sinoć je u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održan spektakularan koncert svjetski popularne pjevačice Rite Ore.

Osim što su se posjetitelji dobro zabavili, a Zadar se predstavio kao destinacija koja je uz bok velikim gradovima koji priređuju ovakve koncerte, još je niz pozitivnih aspekata koji proizlaze iz ovog događaja. U prvom redu tu je značajna promidžba Zadra.

Samo pjevačica Rita Ora na svom Instagram profilu kojeg prati 15 milijuna fanova objavila je desetak objava u kojima promovira Zadar, te čak i otok Ugljan i Kukljicu. Napisala je da obožava Hrvatsku.

Osim toga, o održavanju koncerta mlade pop zvijezde izvijestili su i brojni svjetski mediji.

Na ovaj način Zadar je dobio iznimnu i vrlo vrijednu turističku promidžbu.

Direktor turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka iznimno je zadovoljan kako je sve prošlo: „Riječ je o velikom i spektakularnom koncertu za kakav je Zadru spreman. Kao što se moglo vidjeti i doživjeti riječ  je o iznimno visokoj produkciji, a nastup Rite Ore u Zadru ujedno je i velika turistička promocija ne samo grada nego i cijele Hrvatske. Odrađen je odličan posao i zahvaljujem svima koji su u njemu sudjelovali kako bi se koncert uspješno održao. Ovo je definitivno smjer u kojem se nastavljamo turistički razvijati“.

U nastavku objavljujemo samo nekoliko njenih objava, a bilo ih je desetak, uključujući i video snimke s koncerta na Višnjiku, što govori koliko joj se svidjela Hrvatska i koliko joj je drago što je u sklopu turneje po velikim svjetskim gradovima posjetila i Zadar.

Screenshot_20190831_143736-600x1091

Screenshot_20190831_143706-600x964

Screenshot_20190831_143630-600x822

  • Anonimno

    2. rujna 2019. #1 Author

    a što se pročelnik za građenje ne domisli digniti kredit pa asfaltirati ulicu stanka vraza koja je u prašini 20 godina, koji je to pročelnik?

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.