RITA ORA WARM UP PARTY U SVAROGA: Zabavite se i osvojite ulaznice! RITA ORA WARM UP PARTY U SVAROGA: Zabavite se i osvojite ulaznice!
Warm up party prije koncerta megapopularne zvijezde Rite Ore na programu je u četvrtak u Svarog Baru u Zadru.  Počinje u 22 sata, a... RITA ORA WARM UP PARTY U SVAROGA: Zabavite se i osvojite ulaznice!
Warm up party prije koncerta megapopularne zvijezde Rite Ore na programu je u četvrtak u Svarog Baru u Zadru.  Počinje u 22 sata, a za rasplesane ritmove i ponavljanje glazbenog gradiva s repeortoara lijepe i nadarene pjevačice pobrinut će se dva DJ-a, Dizzy i Dante. Ponovite tekstove, zaplešite na hitove, a Svarogov warm up party  idealna je prilika za to!
– Zagrijte se svi prije ovog velikog koncerta uz najbolje hitove popularne pjevačice. Uz odličnu zabavu pružamo vam mogućnost i da osvojite karte za koncert!  – pozivaju iz Svarog Bara.
Rita Ora, podsjetimo, nastupa na Višnjiku u dvorani Krešimira Ćosića u petak 30.kolovoza u sklopu turneje tijekom koje promovira svoj novi album Phoenix.

Predizvođačice slavnoj pjevačici bit će Franka Batelić i Domenica, a očekuje se spektakularna zabava kakvu je Rita Ora već pružila svojim obožavateljima brojnih svjetskih metropola kao što su London, Pariz ili Milano.

Više informacija. Facebook Event

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.