Rudolf Dvorski: “MODES kao stranka neće sudjelovati na izborima za EU parlament“ Rudolf Dvorski: “MODES kao stranka neće sudjelovati na izborima za EU parlament“
Rudolf Dvorski, predsjednik MODES-a, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti. “U nedjelju 26. svibnja 2019. godine održavaju se izbori za Europski... Rudolf Dvorski: “MODES kao stranka neće sudjelovati na izborima za EU parlament“

Rudolf Dvorski, predsjednik MODES-a, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

“U nedjelju 26. svibnja 2019. godine održavaju se izbori za Europski parlament. Mi u stranci Moderna demokratska snaga (MODES) smatramo kako se u Europskome parlamentu samo izglasavaju odluke koje se osmišljavaju u nekim drugim (europskim) gremijima i institucijama, te da naši predstavnici ne mogu utjecati na tijek osmišljavanja ili donošenja tih i takvih odluka. Shodno naprijed rečenom, odlučili smo kao stranka da nećemo sudjelovati na aktualnim izborima za Europski parlament.
No, bez obzira na našu odluku, koristimo prigodu da izrazimo svoj stav te pozovemo svoje simpatizere i birače da iziđu i na te izbore i izaberu one koji će i u takvoj instituciji predstavljati Republiku Hrvatsku i hrvatski narod, a ne služiti tko zna čijim sve interesima i lobijima.
Dakle, u prigodi izbora za europski parlament MODES poziva Hrvatice i Hrvate, te sve časne građane i građanke s pravom glasa u RH da u što većem broju iziđu na te izbore, neka svojim glasom izraze protivljenje poltronskim politikama SDP-a, HDZ-a, HNS-a, „Amsterdamske koalicije“ i sličnih, odnosno neka po vlastitoj prosudbi podrže one zdravije snage kojima je na prvom mjestu ipak opće dobro i jačanje hrvatske države i državnih institucija, zaštita dostojanstva, blagostanja i sigurnosti hrvatskih građana, a ne promicanje osobnih sitnih interesa te kalkuliranje i dodvoravanje velikosvjetskim moćnicima, a na golemu štetu hrvatskoga naroda i države!”
Predsjednik MODES-a
Rudolf Dvorski

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.